28 juni 2024 - Warande Wetteren
Met afterparty: Dj’s + Food & Drinks
Dorpsplein van Oordegem
Met after party: Live muziek food & drinks

Programma

De Calipage Kids Run

We starten de Calipage Run om 18.45u met de allerkleinste kids geboren in 2020 om 8 reeksen later om 19.29u de jeugdreeksen af te sluiten met de miniemen geboren in 2011 en 2012. Deelname aan de Calipage kids Run kost €6 bij voorinschrijving en €8 aan de kassa.

Bekijk hier het parcours KidsRuns

Calipage Run 5 km en 10 km

Om 19.45u start dan de 5km van de Calipage Run voor 2 ronden door het centrum van Wetteren en om 20.30u knallen we de 10km van start voor 4 ronden. Deelname aan de 5 & 10km kost 12 euro bij voorinschrijving, €15 euro aan de kassa.

Stap mee voor het goede doel! Wie aan de Calipage Run stappend wil deelnemen voor het goede doel schrijft zich in voor 2,5km stappen. De wandelaars starten onmiddellijk na de 5km en maken aankomst na 1 ronde.

Bekijk hier het parcours 5 & 10km

After Event

Vanaf 22u bieden we de kans om na te genieten van hopelijk een zomers laatavondzonnetje, lekker eten, frisse pinten en een opzwepende Dj set! De ideale decompressie na een lang schooljaar! Toegang is uiteraard gratis en voor iedereen!

De verenigingen, bedrijven en instellingen die iets organiseerden voor deze Calipage Run Tegen Kanker worden uitgenodigd hun verzamelde bedrag op het podium aan het publiek bekend te maken en een symbolische cheque aan een vertegenwoordiger van het Kinderkanker fonds te overhandigen!

Prijsuitreiking en podium

Kids-runs: Medailles voor 1-2-3 onmiddellijk na de wedstrijd. Voor 5 & 10km: Podium met natura-hoofdprijzen voor de eerste 3 heren en 3 dames in elke reeks om 22u. Er is ook een geschenk voor elke deelnemer of per lottrekking bij opkomst boven verwachting.