Vrijdagavond 28 juni - Warande Wetteren
Met afterparty: Dj’s + Food & Drinks
Vrijdagavond 29 juni - Warande Wetteren
Met after party: Live muziek food & drinks

16de editie Calipage Run

De 16de editie van de Calipage Run wordt georganiseerd in samenwerking met de Wetterse Sportdienst op vrijdag 28 juni vanaf 18.45u. Sport- en recreatiedomein De Warande is opnieuw het episch centrum en het parcours loopt andermaal door het bruisende centrum van Wetteren inclusief een doortocht langs de Rode Heuvel achter de kerk.

De opbrengst gaat naar het kankeronderzoek van Prof. Tessa Kerre van het UZ Gent die er met de Immunotherapie baanbrekend werk levert maar gelijk ook nood heeft aan financiële middelen voor de verdere ontwikkeling van de IMMUNO-T Motion Comic*.

Na de zeer geslaagde versies FOCA Statenloop 2017 in Oordegem tvv van het Kinderkankerfonds (€21.130) en de Calipage Run 2018 tvv MFC Sint Lodewijk (€35.162) willen we dit jaar vooral de continuïteit van de Calipage Run verzekeren. Toch zijn we alweer geweldig ambitieus en hopen we met steun aan kankeronderzoek de grote massa aan te spreken en heel veel centjes bij elkaar te lopen!

Doormiddel van sponsoring hopen wij oprecht de organisatie financieel volledig rond te krijgen zodat wij het deelnemersgeld integraal kunnen doorstorten aan Prof. Dr. Tessa Kerre van UZ Gent. Wil je een van onze sponsors zijn laat het weten per mail aan rik@ostoffice.be en laat je verrassen door uitzonderlijke sponsorformules! Bedrijven die graag aan teambuilding doen kunnen in ruil voor sponsoring hun werknemers gratis laten deelnemen.

*Immunotherapie is een recent ontwikkelde, totaal nieuwe, vorm van behandeling voor kanker. Het betekent een doorbraak in de behandeling van vele kankers, en werkt totaal anders dan de klassieke behandelingen van kanker, zoals chemotherapie of radiotherapie (bestraling). Immunotherapie gebruikt het immuunsysteem van de patiënt om de kankercellen aan te vallen en te doden. Er bestaan verschillende vormen van immunotherapie, die allemaal complex zijn, en niet gemakkelijk uit te leggen. Daarom werd deze tool ontwikkeld. Met de Calipage Run steunen we nu verdere ontwikkeling van de IMMUNO-T Motion Comic.